2015. nov 19.

Az ittas járművezetés...

írta: ittasvezetes.hu
Az ittas járművezetés...

Az ittas járművezetés nem csak a hatályos jogszabályok alapján bűncselekmény, hanem a közmegítélés szerint is az. Az ittas vezető nem számíthat embertársai együttérzésére, és a közvetlen környezete, ismerősei, családja sem fogja a vállát veregetni. Az interneten, különböző fórumokon "panaszkodó" ittas vezetőket keményen támadják a kommentelők, a legkisebb átérzés nélkül. Az intézkedő rendőrök, a kihallgatást végző személyek, az ügyészség és a bíróság - szintén nem lesznek szimpatizánsai. Mi vagyunk azok, akikre Ön most számíthat, akik tudjuk Ön mit érez, és mit szeretne elérni! Közel tizenötezer ittas járművezető esetét ismerve kijelenthetjük, hogy az országban egyedülálló gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, és pontosan tudjuk, hogy az ittas vezetőknek három alapvető vágya van: visszakapni a jogosítványt, minimalizálni a pénzbüntetést, és elkerülni az utánképzést.

Ahogyan az utánképzésen is oktatjuk: "ha egy autós a forgalomban számunkra indokolatlanul gyorsan hajt, sávot vált, láthatóan nem törődik a forgalom résztvevőivel, még nem tudhatjuk azt, hogy esetleg nem a haldokló rokonához siet a kórházba, feltört lakásába rohan haza, váratlan segítségnyújtási kényszerbe került, vagy egyéb alapos oka van arra, hogy alkalmi szabályszegővé váljon".

Ugyanígy egy ittas vezetőnél sem tudhatjuk, milyen helyzetből indult útjára, volt-e nyomós oka rá, hogy a törvényi tilalom ellenére a vezetést válassza - még ha rövid távon is. Mi ennek szellemében segítjük az ittas járművezetőket abban, hogy visszailleszkedhessenek a forgalomba, de örökre szem előtt tartsák a történteket...

Ön most nincs egyedül, mert jelenleg egy olyan speciális weboldalt olvas, amelyet azok a szakemberek készíttettek, akik már közel tizenötezer ittas járművezetővel találkoztak! Kollegáink magasan képzett ügyvédek, jogászok, és orvosszakértők, akik kizárólag az ittas járművezetésre szakosodtak. Tudjuk mi az ittas vezetésért járó büntetés az adott esetre vonatkoztatva, és minden lehetőséget tökéletesen ismerünk, ami által Ön a töredékével túljuthat a nehézségeken.

Szólj hozzá